Η Εταιρία μας

teoren-about-us-1

TEOREN MOTORS A.E.

H ΤΕΟRΕΝ ΜΟΤORS Α.Ε., εξουσιοδοτημένος διανομέας των αυτοκινήτων Renault και Dacia στη χώρα μας, έχει μπει δυναμικά και στο χώρο του Retail, μέσω της κάθετης μονάδας, που λειτουργεί στη Λεωφόρο Τατοΐου 93, στη Μεταμόρφωση, σε ένα κομβικό σημείο για τα βόρεια και τα δυτικά προάστια της Αθήνας.
Η κάθετη μονάδα στεγάζεται σε ένα σύγχρονο κτήριο 4500 τ.μ. που καλύπτουν δύο εκθέσεις για τα αυτοκίνητα Renault και Dacia, καθώς κι ένα σύνολο υπηρεσιών Αfter Sales υψηλής ποιότητας.
Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό της TEOREN MOTORS A.E., με τον πιο σύγχρονο τεχνικό εξοπλισμό και πάντα με τη χρήση Γνήσιων Ανταλλακτικών Renault & Dacia, σας προσφέρει εξαιρετικά υψηλή ποιότητα υπηρεσιών στις καλύτερες τιμές ώστε να οδηγείτε ξένοιαστα, οικονομικά και με ασφάλεια το αυτοκίνητό σας.

teoren-about-us-2
4500

Σύγχρονες εγκαταστάσεις.

100%

Ικανοποιημένων πελατών.

Open

Στα πλαίσια της εφαρμογής του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων, σας ενημερώνουμε ότι οι διαθέσιμοι τρόποι επικοινωνίας με την εταιρεία μας, είναι προσωρινά ανενεργοί. Για να διευκολύνουμε την πρόσβασή σας στο Site και να δημιουργήσουμε μία καλύτερη διαδικτυακή εμπειρία για εσάς, ενδεχομένως αποθηκεύονται πληροφορίες στον υπολογιστή που χρησιμοποιείτε για την πλοήγηση με τη μορφή "cookies". Για να περιορίσετε ή να ελέγξετε τα στοιχεία αυτά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις σχετικές επιλογές που παρέχουν οι Internet Browsers. Μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά εδώ.

Close